keskiviikko 26. elokuuta 2015

Baby Jogger City Mini GT, Baby Jogger City Mini 4, Baby Jogger City Mini Zip ja Babyzen Yoyo -vertailukuvat


Vaikka netistä löytyy runsaasti eri rattaiden "teknisiä tietoja" eli tietoja kasauskoosta, koosta avattuna, painosta, työntökorkeudesta ja niin edelleen, on mukavaa välillä nähdä, miltä eri mallit näyttävät vieri vieressä. Tässä muutamat nappaamani kuvat tältä keväältä, kun minulla oli poikkeuksellisesti nämä kaikki yhtä aikaa. :)




 Tässä siis kaikki rinnakkain vasemmalta oikealle; Baby Jogger City Mini GT, Baby Jogger City Mini 4 (tämä on se vanhempi malli, kuten valjaista ja logosta tarkkasilmäinen huomaa), Baby Jogger City Mini Zip ja Babyzen Yoyo.




Oikealla kuvassa näkyy rattaiden työntöaisakorkeudet ja takarenkaat. Huomatkaa, että Baby Jogger City Mini GT:n aisa on näistä ainoa säädettävä ja tulee myös etäämmälle itse rungosta.




Kuomut auki - City Mini Zipin kuomu tulee korkeimmalle.


Yoyon ja Zipin tavarakorit vierekkäin. Zipin kori on yoyojen koriin verrattuna valtava, mutta siihen pääsee aavistuksen huonommin käsiksi johtuen zipin rungosta takaosassa.










Vierekkäin City Mini Zipin ja tavallisen City Minin takarengas - ero on suurempi leveydessä kuin ympärysmitassa.









Babyzen Yoyon ja Baby Jogger City Mini Zipin takarenkaat vierekkäin oikealla olevassa kuvassa ja alla vertailukuva eturenkaista.




















Yoyon ja Zipin kuomut avattuna - kuten näkyy, zipin kuomu tulee huomattavasti korkeammalle, mutta yoyon työntöaisa on taas korkeammalla kuin zipin aisa.

Alhaalla kuvia vielä kasattuna. Yoyot ovat toistaiseksi markkinoiden pienimpään kasautuvat rattaat ja zipit eivät ole kovin paljoa isommat.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti